SMA NEGERI 1 KEPANJEN

WICYA PRAWERTY TAMA

Sambutan Kepala Sekolah

Assalamualaikum Warohmatullohi Wabarokatuh... Kami segenap civitas SMAN 1 Kepanjen berusaha dengan sepenuh hati mewujudkan sekolah dengan Visi " Mantap dalam Imtaq, Unggul dalam Prestasi, dan Berbudaya Lingkungan " dan semoga kehadiran SMAN 1 Kepanjen selalu menebar kebaikan, senantiasa menabur prestasi gemilang bagi dunia pendidikan Indonesia. Wassalamualaikum warohmatullohi wabarokatuh.... Smaneka Jaya.

Auditor’s name Mr. Yulius Untung (A) & M. Ainun Najib (B)

Determination of conformance to the audit criteria. Evaluation of Management System to ensure client organisation meets key statutory, regulatory and contractual criteria. Evaluation of effectiveness of Management System to ensure continually meeting the objectives. Identification of areas of potential improvement. Scope of audit The provision of educational services for public senior

and finally at Closing meeting...